De Schuifpui Fabriek
De schuifpui fabriek richt zich op de productie van kunststof schuifpuien en de verkoop en montage hiervan aan particulieren en bedrijven zoals aannemers maar ook kozijn fabrikanten/leveranciers die zelf geen schuifpuien produceren. De Schuifpui fabriek is ontstaan als losstaand onderdeel van Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek (zkkf.nl) door de toenemende vraag naar schuifdeuren, voornamelijk hef-schuif.

Onze schuifpuien worden gemaakt van Gealan S8000 kunststof profielen en bevatten hang en sluitwerk van Maco. Deze combinatie "loopt op rolletjes" vanwege de keuze voor borsteldichtingen en nylon gelagerde loopwagens. Voor hoge winddichtheid adviseren wij rubber dichtingen.

Met een glasopname van 24mm of 36mm zijn vele combinaties mogelijk bijvoorbeeld veiligheids glas en grotere spouwbreedtes. De levering van aluminium schuifpuien is mogelijk.

Door alles in eigen beheer uit te voeren zijn de levertijden kort.

Ervaar het gemak en vraag een offerte of prijslijst aan.


Een aluminium schuifpui behoort ook tot de mogelijkheid waarin een bredere keuze is in het aantal rails waarbij bijvoorbeeld meerdere deuren langs elkaar kunnen schuiven. Een aluminium schuifpui kan ook hoger worden gemaakt, onderstaande pui is 2,80m hoog!

Aluminium schuifpui met dubbele rail

Optie's
Tot de opties behoren:
Plisse hordeuren
Buitengreep met cilinder
Kenrtrek beveiliging
Veiligheidglas, zonwerend glas of tripple glas.
Ventilatie roosters.
Een extra tussenstijl.
Borstwering.


Hef Schuifpui geplaatst in keuken

4 delige schuifpui opgebouwd in eigen werkplaats

Het versmelten van de hoeken

Doorsnede van de Gealan hef schuifpui